Chicago Bar & Grill / Favorite Restaurant

Dnes bych Vám chtěla představit jednu z mých oblíbených restaurací, která se nachází v Liberci. Pokud máte rádi Americkou kuchyni je to res...

Dnes bych Vám chtěla představit jednu z mých oblíbených restaurací, která se nachází v Liberci. Pokud máte rádi Americkou kuchyni je to restaurace právě pro Vás. Restaurace nabízí speciality z různých koutů USA . 


Šéfkuchař a majitel zároveň sbíral praxi skoro 20 let než otevřel na Severu Čech svou restauraci, ve které Vám představí kousek Chicaga. Restaurace kromě běžného jídelního a nápojového lístku přestavuje na každý den v týdnu různou akci, ať je jedná o pivo k burgeru zdarma, mini burgery, křidélka různých chutí, nebo mají každý den speciální dezert a polévku. Na své si zde přijdou i vegetariáni. 




Restaurace se nedávno přestěhovala do centra Liberce ( naproti obchodnímu domu Forum) je tedy v novém kabátě, interiér je krásný, člověk se zde cítí skvěle, příjemně a obsluha? Jednoznačně jsou všichni super! 




Ze stolů je vidět přímo do kuchyně což je vždycky tak trochu malý zážitek, tedy aspoň pro mne. Vidět ten frmol a schon ale tady vše skvěle zvládají. Na jídlo nečekáte dlouho, při příchodu dostanete misku nachos zdarma na zahnání malého hladu. 






Co se týče jídla, vyzkoušela jsem toho už mnoho, společně s přítelem od sebe ochutnáváme, prohazujeme si jídlo abychom ochutnali co nejvíce. Vše bylo skvělé. Vyzkoušeli jsme skoro všechny burgery, wrapy, také saláty a vše chutnalo skvěle. Rozhodně můžu vyzdvihnout jejich hranolky a talíř předkrmů. Co se týče dezertů také byli skvělé ale kdo by už po takové náloži zvládl ještě dezert :D. 


Strašně ráda se tam vracím, a rozhodně můžu doporučit všemi deseti. odkaz na jejich stránky najdete ZDE.

Jaká je Vaše oblíbená restaurace? 

Mějte se hezky T.

You Might Also Like

14 komentářů

  1. Páni, vypadá to tam úžasně! Jen škoda, že je restaurace v Liberci :)

    AXE Giveaway | Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Vyzerá to tam krásne! Škoda, že my v blízkosti nemáme niečo takéto :) Na tej poslednej fotke tá budova vyzerá ako Gringott Banka z Harryho Pottera, haha :)
    Caroline

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá to skvěle. Celý tenhle článek jen potvrzuje to, jak je láska k jídlu skvělá. :D
    http://enisara.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, musim říci že když jsem ho psala měla jsem hlad :D

      Vymazat
  4. Máš veľmi pekný blog a skvelé články!♥
    ORLLING

    OdpovědětVymazat
  5. Páni, vypadá úplně skvěle! :) Taky si s přítelem bereme každý něco jiného a ochutnáváme, to je nejlepší :D Ty hranolky v košíku jsou boží. Moje oblíbené restaurace u nás je La Marco, Koliba U Tří králů, Hudečci a Koza zůstala celá (nej veget. restaurace s nádherným interiérem), takže pokud budeš někdy v Prostějově, tady nešlápneš vedle :)

    OdpovědětVymazat
  6. do takejto americkej reštiky by som rada zavítala :) ten burger vyzerá úžasne :)

    OdpovědětVymazat
  7. Skvelý článok :) Milujem burgery :))
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  8. Skvělý, člověk se snaží myslet na zdravé jídlo a ty mu uděláš takovéhle chutě! :D Né, vážně to vypadá skvěle a kdybych náhodou někdy měla cestu do Liberce, je to skvělý tip! :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše komentáře :)

Flickr Images