Favorite Brushes - part one

Dnes jsem si pro Vás připravila mé oblíbené kosmetické štětce od značky Hakuro . Značku spolu se štětci jsem objevila cca. před rokem a mus...

Dnes jsem si pro Vás připravila mé oblíbené kosmetické štětce od značky Hakuro. Značku spolu se štětci jsem objevila cca. před rokem a musím říci, že jsem moc spokojená. Když jsem dostala pár štětců od mamky, hned na první dotek jsem věděla, že si budu muset objednat další. Štětce jsou většinou z přírodních vlasů, ale v nabídce najdete i syntetické vlasy, vybere si zde každý. 





  • Hakuro - H13 - Ideální pro aplikaci rozjasňovačů, já ho používám pro zapudrování očního okolí sypkým pudrem - typ vlasu : přírodní - koza, cena - 225 Kč.

  • Hakuro - H78 - Precizní aplikace očních stínů. Používám pro rozjasnění vnitřních koutků. Typ vlasu : přírodní - poník, cena - 149 Kč

  • Hakuro - H70 - Určen pro aplikaci stínů po celém víčku. Typ vlasu: přírodní - poník, cena - 135 Kč.

  • Hakuro - H79 - Určen pro nanášení stínů po celém víčku až k obočí, používám pro základní stín pro sjednocení barvy víčka. Typ vlasu: přírodní - koza, cena - 149 Kč.

  • Hakuro - H77 - Určen pro roztírání přechodů mezi jednotlivými stíny. Blending brush. Typ vlasu : přírodní - koza, cena - 149 Kč

  • Hakuro - H74 - Blending brush, typ vlasu: přírodní - koza, cena - 175 Kč.

  • Hakuro - H61-  Určen pro krémové oční stíny nebo krémové korektory. Typ vlasu: syntetický, cena: 129 Kč.






Se štětci jsem moc spokojená, určitě je mohu doporučit dál. Co se týče cena výkon určitě také nemám co namítnout, pokud by jste si chtěli štětce objednat internetový obchod je ZDE

V příštím článku mám pro Vás připravené další mé oblíbené štětce. 
Jaká značka štětců je ta vaše oblíbená? 

Mějte se T. 

You Might Also Like

8 komentářů

  1. Super článok, štetcov nikdy nieje dosť a preto mám aj ja takú menšiu zbierku veľmi jemných a mäkkých štetcov ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Je super, že jsi se štětci tak spokojená :) Já používám Basic sadu štětců od PLH, se kterou jsem maximálně spokojená, ale přeci jenom je to "jen" basic sada, takže do budoucnosti bych určitě chtěla svoji sbírku štětců rozšířit :)

    AXE Giveaway | Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě ti za sebe mužů doporučit tuto značku :)

      Vymazat
  3. Jéé, ty jsou super :) Já vlastním jen nějaké unknown štětce z drogérie. Zatím se chci naučit s těmito a potom si chci pořídit nějaké lepší :)

    OdpovědětVymazat
  4. Od Hakura žádné bohužel nemám :) moje oblíbené jsou od Real T. :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  5. Ja práve používam štetce od značky Diva&Nice Cosmetics, ale keď som si ich vyberala, rozmýšľala som aj práve nad značkou Hakuro :)
    Caroline

    OdpovědětVymazat
  6. Od Hakuro mám dva štetce, jeden na make-up a druhý na púdrové produkty, a taktiež som s nimi spokojná. Momentálne používam štetce Jessup z ebay a za tú cenu sú super :) Inak veľmi túžim po štetcoch od Zoevy :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše komentáře :)

Flickr Images