Favorite Brushes - Part Two

Druhá část mých oblíbených štětců na make - up jsou od jedné skvělé, chytré ženy, kterou vždy ráda podpořím - od Péti. Štětce a nejen št...


Druhá část mých oblíbených štětců na make - up jsou od jedné skvělé, chytré ženy, kterou vždy ráda podpořím - od Péti. Štětce a nejen štětce prodává pod značkou Petra LovelyHair. Péťa je skvělá Youtuberka ale i blogerka, je skvělý, že měla ten nápad, vyrobit pro nás svoje štětce. Všechny štětce které vlastním jsou z dřevěné rukojeti a systetických štětin. Štětce myji šamponem pod tekoucí vodou nebo speciálním čističem na štětce od značky Balea.



Master sada štětců 

S krásno bílou sadou na obličej jsem moc spokojená, vlastně jsem spokojená se všemi štětci od značky LovelyHair. Štětce využiji každý den, ikdyž né všechny, Opravdu každý den použiji M53 a M51. Štětce jsem kupovala v sadě, ke které bylo i krásné bílé pouzdro, ideální na cesty aby se štětiny nepolámaly. Sada obsahuje:

  • M53 Tapered top štětec Master - používám na konturování, bronzer - cena 249 Kč
  • M52 Round top štětec Master - vhodný na make-up, tvářenku - cena 249 Kč
  • M54 Angled top štětec Master - štětec na tvářenku a konturování - cena 249 Kč
  • M51 Flat top štětec Mater - štětec na make - up - cena 249 Kč

Moje úplně první sada štětců, kterou jsem si od Péti koupila. Je stará asi 3 roky ,ale pořád se, se štětci skvěle pracuje. Sada už se nedá koupit ani nevím jak se přesně jmenuje, kupovala jsem ji když ji Péťa vyprodávala ze svého e-shopu za skvělých 350 korun pokud si dobře vzpomínám. Nápisy jsou už sice ošoupané ale to nic nemění na kvalitě štětců. I po třech letech je sada na oči na mé každodenní make-upové rutině. 



Mou sbírku štětců obohatila tato sada čtyř štětců, kterou jsem nedávno pořídila v drogérii Rossmann. 

Master sada na oči

  • M81 - Plochý štětec na oční stíny
  • M82 - štětec na blenging
  • M83 - tužkový štětec
  • M84 - zkosený štětec na linky a obočí
 


Štětce mohu doporučit všem ať začátečníkům tak pokročilým. Koupit můžete na e-shopu  ZDE nebo nově. vybrané štětce v drogérii Rossmann. 

Mějte se hezky T.

You Might Also Like

14 komentářů

  1. Pěkný článek :) taky by se mi takovéhle štětce hodily

    OdpovědětVymazat
  2. Vyzerajú naozaj krásne :) O tejto značke počujem prvýkrát, tak sa na ňu určite pozriem bližšie :) Ja teraz aktuálne používam štetce od značky Diva&Nice Cosmetics :)
    Caroline

    OdpovědětVymazat
  3. úžasné sú tie štetce! :) ja by som nejaké nové potrebovala :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem si koupila od Petry jeden ze zvědavosti v Rossmanu. Konkrétně štětec na pud z Basic řady B02 a je fajn, dobře se s ním pracuje. Já jsem hodně spokojená i se štětci Hakuro, kvalitní a za dobrou cenu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám od PLH její Basic sadu a jsem s ní naprosto spokojená, do budoucna bych si určitě chtěla od ní koupit i další štětce :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  6. Krásny blog a článok tiež. Nemáš záujem o vzájomné sledovanie? :)
    ORLLING

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadají fakt dobře :) ještě jsem je nikde neviděla takhle dobře nafocené :) super

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše komentáře :)

Flickr Images