In theBalm of Your Hand - theBalm cosmetics

Paletka plná toho nejlepšího co od značky theBalm najdete! Jedenáct těch nejlepších, nejprodávanějších produktů najdeme nyní v jedné paletc...

Paletka plná toho nejlepšího co od značky theBalm najdete! Jedenáct těch nejlepších, nejprodávanějších produktů najdeme nyní v jedné paletce. No to je přece super. Já jsem vždy pokukovala po nějaké tvářence od theBalm ale nikdy jsem nevěděla kterou si mám vybrat, kterou budu opravdu skoro každý den využívat, aby se mi opravdu vyplatila. V této paletce jsou hned čtyři, z toho jedna krémová. Pudrové jsou po 12g takže i dlouho vydrží, jsou krásně pigmentované stačí nabrat na štětec opravdu malinko.






Celá horní řada tvoří produkty na obličej, samozřejmě je můžete použít i jako oční stíny, krémovou tvářenku jako rtěnku. Z tvářenek jsem opravdu nadšená, nedokážu posoudit kterou mám nejraději možná je můj favorit Cabanaboy ale ihned za ní je Instain. A co se týče bronzeru Bahama Mana, mám doma plné balení, používám ho i na konturování má skvělou barvu a je to snad jeden z nekonečných produktů.



Spodní řadu tvoří oční stíny a jeden z nejkrásnějších rozjasňovačů co znám. Stíny jsou tři se shimmerem a jeden zcela matný s názvem sexy z paletky Nude Tude. ( pokud si o ní chcete přečíst více kliknout zde ) Stíny mi na oku vydrží celý den, samozřejmě s bází. 




Paletka je prostě skvělá na cesty, na celé líčení si vystačíte pouze s jednou paletkou. Od očních stínů po tvářenku, bronzeru, rozjasńovač až po rtěnku. 

Paletka obsahuje tedy čtyři tvářenky : Hot mama, Instain Argyle, Cabana Boy, Apples Caramel, bronzer: Bahama Mama, oční stíny: Shady Lady - isane jane, Shady Lady - mischevious marissa, Nude Tude - Sexy, Balm Jovi - Lead Zeppelin, rozjasňovač : Mary- lou- Manizer, rtěnku: Mia Moore


Celkové shrnutí na závěr je podle mě takové že je paletka super, ačkoliv ji asi nevyužije každý den, alespoň já tedy ne. Pokud chci mít ale dokonalý celý make-up. Od očních stínů po tvářenku a  rozjasňovač šáhnu po téhle paletce. Také ji ráda beru na víkendy, na dovolenou, na cestování je skvělá už kvůli svým rozměrům. 

Paletku jsem kupovala na eshopu theBalm za 990 korun. Pořídit se dá také na parfums nebo v parfumeriích Douglas.

Máte rádi paletky, které obsahují kromě očních stínů také třeba tvářenky a bronzery? :)

Mějte se hezky, T. 

You Might Also Like

10 komentářů

  1. Super paletka, ale moc po ní neprahnu, stačí mi, že mám Mary Lou :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  2. Krásna paletka! Značku theBalm poznám, no zatiaľ som ešte nemala tú možnosť od nej niečo vyskúšať a dúfam, že sa mi naskytne, pretože to vyzerá fantasticky! :)
    Caroline

    OdpovědětVymazat
  3. Mám tri produkty od theBalm a sú super. Paletka by sa mi páčila, ale v pohode by mi tam stačila len jedna tvárenka a hlavne nemám rada, keď sú v jednej paletke púdrové a krémové produkty, aj keď táto má samostatné zatváranie :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ta vypadá báječně. Já se značku zatím zkušenost nemám, ale věřím, že brzy nějakému produktu neodolám.

    Letní giveaway | Lifestyle and beauty

    OdpovědětVymazat
  5. Panebože to je úžasná paletka :OO !
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. Teda má hrozně zajímavý obel to jsem ještě neviděla... ani nic dalšího od této značky.

    www.double-claire.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše komentáře :)

Flickr Images