Urban Decay - NAKED 2

Dnes jsem si pro Vás připravila jednu z mých dvou nejoblíbenějších nude paletek. A to jak už jste si z názvu všimli je NAKED 2. Když jsem s...

Dnes jsem si pro Vás připravila jednu z mých dvou nejoblíbenějších nude paletek. A to jak už jste si z názvu všimli je NAKED 2. Když jsem se tehdy rozhodovala jakou "nakedku" si koupím trojku jsem rovnou vyřadila. Narůžovělé odstíny už doma mám a navíc to pro mě není na každodenní nošení ideální ani praktický, dále jsem přemýšlela nad klasickou NAKED a NAKED 2. Vyhrála to u mě dvojka a to svým luxusnějším a kvalitnějším obalem. U klasické první paletky NAKED je obal semišový kde se nápis hned ošoupe a už to nevypadá jako paletka za necelých 1500 korun což je škoda. U dvojky také vyhrály barvy. Široké spektrum nude barviček to jsem hledala. 




Paletka obsahuje 12 stínů s 1,3g na jeden stín. Extra veliké zrcadlo přes celou délku paletky. Stíny v paletce jsou máslovité, matné, se shimmerem a se třpytky. Krásně drží ale jelikož mám mastnější pleť i víčka musím použít bázi, stíny pak drží celý den. Líčení vytvoříte na den, dramatické večerní líčení, hnědé kouřovky ale i šedivé - černé kouřovky. Součást balení je i štětec. Je syntetický z jedné strany plochý a z druhé strany určený na blending, na rozmazání stínů. Štětec je takový průměrný, poslouží na opravy, nebo jako záložný cestovný štětec který budete mít v paletce vždy při ruce.



Mezi mé oblíbené stíny patří :

HALF BAKED - krásná shimmerózní zlatá barvička
SNAKEBITE - světlejší hnědá se shimmerem než BUSTED ale o trochu oblíbenější
SUSPECT - stín vypadá nádherně přes celé víčko pak stačí jen dostínovat a líčení je hotové :)
BUSTED -  tmavá hnědá se shimmerem, vhodná na kouřové líčení



Na paletce nevidím nic špatného možná jen že černý stín není tolik pigmentovaný jako například černý stín u paletky od theBalm - Meet Matt(e) Trimony. Cena Naked 2 je 1470 korun a můžete ji koupit v Sephoře. Nebo na e-shopu UD. 


You Might Also Like

5 komentářů

  1. Tak tohle by byly barvičky přesně i pro mě! Paletka je nádherná ♥

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Krásne farby! :)
    Nová giveaway na blogu :) : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá krásně! Já mám tu basic paletku už asi 3 roky, i když ji používám skoro každý den, ubývá hrozně pomalu, je skvělá :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše komentáře :)

Flickr Images