Too Faced - Christmas edition

Sehnat něco z vánoční edice od Too Faced je tedy vážně něco, já jsem stihla ukořistit  Melted Merry Kissmas Lipstick Set  a   Chocolate Shop...

Sehnat něco z vánoční edice od Too Faced je tedy vážně něco, já jsem stihla ukořistit Melted Merry Kissmas Lipstick Set  a Chocolate Shop Gift Set nevím z čeho mám větší radost. Tedy vlastně vím! Z paletky! Slečna z jedné Sephory mi sdělila, že dodávka s paletky přijde v úterý no naštěstí jsem se v pondělí po škole šla podívat kolem. A tradá! Byla tam! Poslední krásná růžová krabička. Byla moje a byla jsem nadšená. První vánoční paletka do mojí sbírky. Zrovna je  pro členy klubu Sephora 20% sleva odnesla jsem si ještě make-up. Sadu rtěnek mam doma již týden a také to nebylo lehké shánění. Nebydlím v Praze školu navštěvuji pouze 2x týdně takže když jsem viděla ,že je mají na eshopu zjistila jsem si ve kterém obchodě je ještě na skladě a druhý den si je vyzvedla. Měli poslední dvě balení! 





Čtyři krásné mini rtěnky obsahují tři Melted Liquified long wear lipstick v ostínech: z leva - CHOCOLATE HONEY, FIG, CHIHUAHUA  a jednu Melted matte v odstínu : LADY BALLS. Všechny čtyři mají precizní aplikátor který umožní nanesení rtěnky bez pomocí konturky. Cena této sady - 690 Kč.





Christmas in New York! Tato sada s úžasnou paletkou s kakaovým práškem jsem si zamilovala na první pohled. Obsahuje 21 stínů. Přesněji 21 očních stínů, jednu tvářenku, bronzer a rozjasňovač. Paletka obsahuje matné stíny, se shimmerem i se třpytky. Barvy jsou skvělé na podzim, zimu, ideální na vánoční svátky. Neutrální hnědé barvy ale i barevné, třpytky kterých o svátcích není nikdy dost, to všechno v této paletce najdeme. Bohužel není v ní zrcátko ale zato tři dárečky. A to shadow insurance - báze pod oční stíny - moc jsem si ji přála vyzkoušet, jelikož mám mastná víčka a hledám ideální bázi. Dále Melted lipstic - Chocolate Milkshake a na závěr Better than sex mascara. Všechny stíny opět krásně čokoládově voní a co se týče pigmentace za mě velice slušná. Cena této sady 1550 kč. 






Balení bylo to co mě na první pohled dostalo! Ještě k dostání na sephora.cz 

Pořídili jste si nějakou vánoční limitku? :)
Mějte se hezky T. :)

You Might Also Like

13 komentářů

  1. Tak to je krása! :) Určitě musíš být z produktů nadšená :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Wau! to je asi jedna z najkrajších paletiek ako som videla! :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V tom s tebou souhlasím, to balení mají neskutečný :)

      Vymazat
  3. Vyzerá to všetko tak dobre! :) Najradšej by som však vyskúšala meltedky :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásna, balenie naozaj nemá chybu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Je to krasne, ale nekoupila bych si to.

    OdpovědětVymazat
  6. Sada vyzerá úžasne! Do paletky som sa zamilovala, má veľmi pekné odtiene! :)
    Caroline

    OdpovědětVymazat
  7. Ty nude odstíny bych určitě využila ;)

    Ráda bych tě pozvala na GIVEAWAY, která končí už v neděli 20. listopadu! :)

    www.double-claire.blogspot.cz | GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  8. A very interesting post !!! I like your blog and for this I stay as follower, I hope you follow me too!!!
    We'll be in touch!!!!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše komentáře :)

Flickr Images