Liquid lipstick

Dnes jsem si pro Vás připravila článek o mých nej. tekutých rtěnkách. Jsou to rtěnky které používám velmi často a mám je ráda už kvůli jeji...

Dnes jsem si pro Vás připravila článek o mých nej. tekutých rtěnkách. Jsou to rtěnky které používám velmi často a mám je ráda už kvůli jejich konzistenci, neskutečné výdrži a pigmentaci! Tekuté rtěnky jsou vždy tak trošku lepší volba před klasickou rtěnkou pokud chcete dlouhou výdrž a skvělou pigmentaci. Také z tohoto důvodu je mám mnohem radši. Vždy mám v kabelce alespoň jednu. 



Tekuté rtěnky od Too Faced Vám jistě představovat nemusím, jsou skvělé na rtech velmi příjemné. Aplikace je velmi snadná rychlá pomocí houbičkového aplikátoru a výdrž také velmi slušná. 



Pokud jdu někam, kde se nechci zdržovat kontrolováním rtěnky, sázím na tyto 16h od Dermacol. Jsou skvělé a opravdu mi vydrží celý den. Samozřejmě je třeba trošku poupravit a odlíčit je musíte dvoufázovým odličovačem s olejem jinak drží jako klíště. :D 



Tekuté rtěnky od NYX mi rty vysušují nejvíce ze všech zmíněných ale odstíny a jejich pigmentace jsou natolik krásné, že jim to čas od času odpustím. Výdrž je také slušná a cena také.


Jaké jsou Vaše oblíbené tekuté rtěnky, které stojí za to vyzkoušet? :) 

You Might Also Like

8 komentářů

  1. Já nemám skoro žádnou a to mě moc tekuté rtěnky lákají :( Krásná sbírka!
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělá sbírka! Já tekuté skoro nepužívám, ale láká mě nějakou vyzkoušet :)
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  3. Tie od Too Faced má kamarátka a vyzerajú perfektne!:)

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
  4. Od značky NYX som ešte bohužiaľ neskúšala žiaden rúž ani balzám, no moje top sú matné rúže od značky Jordana. Brúsim si zúbky aj na tie od Milani, ale to ešte chvíľku počká! :)
    Caroline

    OdpovědětVymazat
  5. Překrásné odstíny! Já nikdy žádnou tekutou rtěnku nevyzkoušela, ale musím to napravit, ty máš vážně krásnou sbírku :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ja mam strasne rada tekute ruze!


    Pozyvam na narodeninovu GA o Lancome, Biodermu a Dermacol tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/12/narodeninova-ga-lancome-bioderma.html

    OdpovědětVymazat
  7. ľubim tkaéto male vybavenia, všade sa zmestia či už mám našiu kabelku alebo nie a hocikedy si to viem antrieť a hotovo :))

    Tammybeaty

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše komentáře :)

Flickr Images