theBalm Nude Tude vs. Nude Dude

O značce. theBalm je značka, která se snaží vidět kosmetiku i zábavnou. Jejich retro obaly a názvy o tom mluví sami za sebe. Zakladate...

O značce.


theBalm je značka, která se snaží vidět kosmetiku i zábavnou. Jejich retro obaly a názvy o tom mluví sami za sebe. Zakladatelka značky je Marissa Shipman, která se v roce 2004 rozhodla pustit do menšího výzkumu. Nakoupila si 11 knížek o tom jak si vyrobit make-up a začala s tím experimentovat ve své kuchyni. V té chvíli se zní stal blázen do make-upu. Založila svou firmu, rozjela své stránky a najala chemika. A nejen to, do svých výrobků začala přidávat látky proti stárnutí, pigmenty, vůně. A tak se zrodil theBalm. Produkty, které jsou bez parabenů a nejsou testovány na zvířatech!


Značku theBalm jsem si oblíbila už dávno. Dnes se ale zaměříme na tyto dvě paletky. Nude Tude a Nude Dude. Obě jsou stejně velké, obsahují 12 očních stínů s malým štětečkem uvnitř. Balení je papírové,tenké, velmi skladné s velkým zrcadýlkem uvnitř, je vhodné na cesty. 





První paletka Nude Tude s hambatými slečnami obsahuje vínový, žlutý, bílí, růžový stín ale také několik hnědých s teplým nádechem. Pár matných a pár třpytivých stínů Vám pomůže vykouzlit denní i večerní líčení. Tuto paletku využívám spíše přes den. Stíny jsou Dobře pigmentované a s bází mi vydrží celý den. Za povšimnutí stojí, že všechny stíny začínají na písmeno S. Jak už tomu bývá s štětci, kteří jsou k očním stínům přiloženi jsou často k ničemu. Tento ale ne, je fajn na oční linky. 





Co se týče paletky Nude Dude tu mám poněkud raději na výraznější líčení, i když nějaké decentní sní jde vykouzlit také. Na to výraznější obsahuje poněkud víc třpytivých stínu a stínu se shimmerem. Ovšem paletka ztrácí na vetším výběru hnědé barvy jako u předchozí paletky, kterou nahradily odstíny vínovo-růžové. Paletka s polonahými muži se stíny začínajícími písmeny F obsahuje stíny zlaté, vínové, hnědé, béžové,fialové... Stíny také krásně drží celý den.




Obě paletky jsou hezky pigmentované, skoro nepráší a jsou tak trochu máslovité proto jdou krásně nabrat , rozetřít a rozblendit. Paletky můžete pořídit zde za cenu 919 korun. Na závěr nemohu říci, která je lepší a která horší protože obě jsou super, jde jen o to jaké odstíny Vám sednou spíše jestli neutrální hnědé sedne Vám lépe Nude Tude, pokud máte rádi trochu narůžovělé líčení a více lesku i v hnědých stínech tak Nude Dude. Chybu ale neuděláte ani s jednou. 

A jaká se Vám líbí více?

Mějte se hezky T.

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Paletky obdivuju jen na fotkách a obě dvě se mi líbí :) Barvičkami ale asi přeci jenom je mi blížší Nude Dude :)


    GIVEAWAYAnother Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, také se mi líbí obě dvě, ale sama bych nevěděla které dát přednost :) u Nude Dude je ale můj oblíbenec Firm <3

      Vymazat
  2. Nádherné paletky, mne sa viacej páči Nude Dude, vedela by som si predstaviť krásne kombinácie farieb:)

    Letná giveaway na blogu!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše komentáře :)

Flickr Images