Olympus PEN E-PL7

Konečně se ke mě dostal tento fešák, ale dostat se k němu není zas taková sranda. Nejprve jsem si ho objednala ,ale bohužel jsem musela vra...

Konečně se ke mě dostal tento fešák, ale dostat se k němu není zas taková sranda. Nejprve jsem si ho objednala ,ale bohužel jsem musela vracet a vybrat si balíček s lépe zvoleným objektivem. Když jsem tedy původní balíček šla vrátit na prodejnu Fotolabu v Liberci měli tam ten správný, ale bohužel musela jsem počkat na penízky. Když už konečně penízky přišly a musím říci že velmi rychle za což má Fotolab u mě velký plus, rozhodla jsem se, že si foták pojedu koupit osobně a budu ho mít dříve než by přišel poštou. K mému štěstí měla prodejna jen do 20:00 a já přijela ve 20:30 :D nevadí!! Koupili jsme si dobrou véču a jeli domů. Druhý den se mnou nákupy podstoupila mamka a k mému ještě většímu štěstí můj vybraný foťáček někdo vykoupil přede mnou. Nezbylo mi nic jiného než sednou k PC a objednat. Což jsem měla udělat hned a bylo by to rychlejší :D !




Proč jsem si vybrala právě tento fotoaparát? 


Doma máme jeden foťák a já jsem chtěla svůj vlastní, který budu moci mít pořád u sebe. Nechtěla jsem velkou zrcadlovku navíc kde se mi kromě velikosti nelíbí ani plastový design. PEN se vyrábí ve třech barvách, já jsem si vybrala krásnou holčičí bílou barvu. Jeho celokovové tělo je třešnička na dortu. Je sice trošku těžší na fotoaparát svého rozměru ale je neskutečně krásný, retro, skladný, roztomilý a nejen toto jsou slova,které ho podle mě vystihují. - Je módní ikonou mezi fotoaparáty! 





PEN nabízí kreativní režimy, ty umožňují použít na fotografie filtry bez použití PC a různých aplikacích. Což je jeho další plus, určitě se budou někdy hodit. Další funkce, kterou PEN nabízí je vestavěný wifi modul, díky němu můžete sdílet fotky rovnou do mobilu pomocí aplikace. Nebo dálkově fotit či natáčet videa. Tato funkce mě zaujala asi nejvíce. Sdílet fotky rovnou do mobilu a poté hned na sociální sítě během pár sekund je přece paráda. 



Foťák nemá hledáček, ale za to má o 180 stupňů otočný displej směrem dolů. Takže ideální pro selfíčka. Další součást balení je externí blesk. Dodá foťáku super retro vzhled.





Já jsem zatím moc spokojená, a co vy, líbí se Vám Olympus PEN? :) 

Mějte se hezky, T. 

You Might Also Like

2 komentářů

  1. To je úžasný foták! Já mám zrcadlovku Nikon, ale nad tímto jsem uvažovala :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě jsi si také vybrala dobře :) mě tento zaujal hned na první pohled :)

      Vymazat

Děkuji za vaše komentáře :)

Flickr Images