weekend random/ ZOO, Ikea

Měli jsme trošku náročnější víkend než obvykle. Většinou je Jirka (přítel) na našem na baráčku a pracuje a já mu jsem nápomocná ale tento v...

Měli jsme trošku náročnější víkend než obvykle. Většinou je Jirka (přítel) na našem na baráčku a pracuje a já mu jsem nápomocná ale tento víkend jsme si udělali trošku volno abychom nabrali sílu. V pátek jsme vyrazili do ZOO do Prahy kde jsme strávili čtyři hodiny a to jsme se ani nikde nezdržovali. Byl to záhul pro naše pak už bolavé nohy :D. Ještě že jsem vzala sebou náplasti. Poté jsme vyrazili nasbírat inspiraci do Ikey, posilnit se dobrým jídlem a okouknout o kousek vedle nově otevřený obchod XXXLutz, abychom měli skoro celý Černý most projetý koukli jsme se ještě do Obchodního centra a do Hornbachu. Když už jsme byli totálně unavený dostali jsme super nápad. Zakončit celý páteční výlet v Liberci v kině na Star Treku. Celý výlet se opravdu vydařil. V sobotu jsme si zašli na dobrou večeři do Číny a zbytek večera strávili u Dva a půl chlapa. A neděle? Ta byla cela odpočinková, však to znáte :D . 























Také se rádi inspirujete v Ikee? Já jsem si odnesla jen jednu krabici/pořadač na paletky očních stínů. 

You Might Also Like

8 komentářů

  1. wow fotky sa ti teda vydarili, si šikulka !♥

    OdpovědětVymazat
  2. Páni, tak to jste měli pátek vážně nabitý pátek, já bych to asi nedala tohle všechno v jeden den :D V Ikee jsem byla poprvý (a zatím i naposledy) v červnu a neskutečně se mi to tam líbilo :D V září se chystám zas, přeci jenom budu potřebovat kopu věcí do nového pokojíku na koleji :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To měli a byli jsme pěkně vyřízený :D . Tak pozor aby jsi tam nenechala celou výplatu :D přeci jen je to v Ikee dost možný. :D hezky pokup a těším se na článek :)

      Vymazat
  3. Krásne fotky! Normálne si mi urobila chuťky :)
    Caroline ~ Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :) to je dobre neco dobreho si dej ! :D

      Vymazat
  4. Skvelé fotky :))
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše komentáře :)

Flickr Images